Bize Ulaşın

Düya standartlarında ambalajlama sistemleri için...

İletişim
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tormak Sanayi Sitesi J Blok No:16 Başakşehir / İSTANBUL

Hakkımızda

DESAPAK MAKİNE OTOMASYON SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.2009'dan Beri Üretiyoruz

İmalatımızda yatay paketleme makinaları, otomasyon sistemleri ve ürüne özel besleme sistemleri üretilmektedir.

Makine üretimleri ürüne, istenilen kapasiteye göre özel tasarlanır yarı otomatik ve tam otomatik olarak ürüne özel üretilir.

Firmamız genç, girişimci, yenilikçi yönetim ve çalışanlarımızla makinalarımıza 2 yıl mekanik 1 yıl elektronik garanti vermektedir.

Firmamız garanti içinde veya garantisi bitmiş tüm makinalara servis ve yedek parça hizmetini eksiksiz olarak yapmaya devam etmektedir.

Ar-ge çalışmalarımız üreticilerin talep, ihtiyaçları doğrultusunda çalışarak ve teknolojiyi takip ederek müşterilerimizin karlı ve doğru yatırımlar yapmasını hedeflemektedir.

Misyonumuz

Yatay paketleme makinalarını üreten bir firma olarak misyonumuz üretiğimiz makinalarımızın üretici firmalar da sorunsuz çalışması,ihtiyaç duyulan yedek malzemelerin tedariğinin sorunsuz ve hızlı ulaştırılması ve en önemlisi servis ihtiyaçlarını hızlı çözerek müşterilerimizin üretiminin aksamamasını sağlamaktır.

Vizyonumuz

Uzun yıllardır sektörde olan deneyimimizle müşterilerimizin istekleri bizi ar-ge çalışmalarına iterek kendimizi geliştirmekte büyük ölçüde fayda sağlamaktadır.Bunun yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı fuar katılım ve ziyaretlerimizle de teknolojiyi yakından takip ederek firmamızın hitap ettiği sektörleri genişletmek ve paketlemeye ihtiyaç duyan sektörlerin tamamına hitap etmeyi hedeflemekteyiz. İşimizi seviyor ve benimsiyoruz hedefimiz firmamızın uzun yıllar bu sektörde standart bir makine değil sürekli gelişen ve sorunsuz çalışan makine ve besleme sistemleri üretmek.

TarihimizYolculuğumuz

WeCreativez WhatsApp Support
Çevrimiçi
👋 Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?